lu.se

Designvetenskaper

Lunds Tekniska Högskola

Denna sida på svenska This page in English

Kalendarium

Certec informerar - som i år blir digitalt

Konferens

Tid: 2020-10-22 08:30 till: 16:00
Plats: Zoom - slutet digitalt event
Kontakt: lena [dot] leveen [at] certec [dot] lth [dot] se
Spara händelsen till din kalender


Välkommen till Certec informerar 22 oktober 2020 – som i år blir digitalt!

Certec har i år valt den spännande lösningen att för första gången arrangera Certec informerar via Zoom! Temat för i år är "samskapande". Eftersom det på grund av covid-19 råder osäkerhet kring hur sammankomster kan äga rum under hösten 2020, har vi valt ett digitalt arrangemang detta år.

Certec informerar går av stapeln den 22 oktober och vi hoppas att ni redan nu lägger in datumet i era kalendrar. Mer information om programmet och hur man anmäler sig kommer att finnas på vår hemsida www.certec.lth.se i slutet av augusti. Det är gratis att delta, men föranmälan krävs.

En gång om året arrangeras Certec infomerar för att berätta om hur teknologi och design tillsammans kan skapa bättre förutsättningar för människor med funktionsnedsättningar. Certec informerar är ett heldagsevent som ger dig chansen att lyssna på intressanta seminarier.

Certec informerar vänder sig till en bred målgrupp. Det kan vara människor som arbetar inom olika grenar av vård och omsorg, skola, planering och administration. Certec informerar vänder sig även till människor med funktionsnedsättningar och anhöriga, till kuratorer, personliga assistenter, läkare, lärare, LSS-handläggare, studenter, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, logopeder, studenter och politiker.Sidansvarig: