Hoppa till huvudinnehåll

Servicegruppen på Facebook

– Publicerad den 22 December 2021

Servicegruppen i miniatyr leker med en adventsljusstake. Fotomanipulation.
Servicegruppen på IKDC hälsar god jul till alla. På bilden tänds (och släcks) ljusen av Simon Nyman, Kristel Öhman, Maria Ingloff och Claudia Janmaat. Foto: Robert Olsson

Hej Servicegruppen på Ingvar Kamprad Designcentrum! Ni har startat en facebooksida – berätta mer om den.

– Vi har startat en facebooksida för att nå ut till studenter och medarbetare på IKDC. Under pandemin har det varit svårt att nå folk när inte alla är på plats i huset, så nu provar vi denna kanal för att se om detta kan vara ett sätt för oss att kommunicera på, säger Maria Ingloff som är en av fyra medarbetare i Servicegruppen.

Arbetsgruppen består också av Kristel Öhman, Claudia Janmaat och Simon Nyman.

Vad informerar ni om på er facebooksida?

– Tanken är att främst informera om när det händer saker i huset. Det kan vara praktisk information, som att vi har nya saker vi säljer i receptionen och vilka tider vi är på plats i huset. Men det kan också vara lite roliga händelser, som studentprojekt eller en julhälsning. Vi hoppas att många vill följa oss och kommer tycka att sidans innehåll är intressant, säger Claudia Janmaat.

Vilka är ni?

– Vi i Servicegruppen arbetar med är att städa huset, bemanna receptionen, ta hand om post och paket, vaktmästeritjänster, beställningar, säkerhet i huset och återvinning. Vi brukar beskriva oss som hustomtar som tar hand om det som behövs i huset, främst byggnaden men också personalen. Vi är en självstyrande grupp så vi är gemensamt ansvariga för allt. Vi sitter med i lite olika arbetsgrupper som rör husets verksamhet, vilket är väldigt bra och viktigt för att vi ska kunna ta hand om huset på bästa sätt, säger Kristel Öhman.

Servicegruppen

Välkommen att följa Servicegruppen på Facebook. Sidan hittar du här: https://www.facebook.com/ServicegruppenIKDC

Servicegruppen kan nås på servicegruppen@design.lth.se eller 046-222 39 42.