Hur ser framtiden ut för 3D-printad mat? – licentiatpresentation 9 november
3D-printad mat är en relativt ny teknik med många intressanta tillämpningar – exempelvis rymdmat för astronauter, personlig kost och mat med futuristiska former. Men hur och när når forskningen om 3D-printad mat den bredare marknaden?
– Publicerad den 2 november 2022
LTH-doktoranden Nanond Nopparat funderar kring frågan i sin licentiatuppsats Business models for the 3D food printing industry i ämnena Innovationsteknik och Produktutveckling.
– Min forskning utforskar hur denna nya teknik kan tas till den bredare marknaden. Självklart spelar själva tekniken en viktig roll, men även valet av affärsmodell. Min forskning undersöker hur kombinationen av affärsmodellinnovation och produktinnovation är ett sätt att komma närmare marknaden med tekniken, säger Nanond Nopparat.
Välkommen till licentiatseminariet då Nanond Nopparat presenterar sin uppsats. Diskussionsledare är Andreas Larsson, BTH.
Datum och plats: 9 november kl 10.00 i sal 304 på IKDC, Sölvegatan 26 i Lund.